Σαπωνοποιία Παπουτσάνης

Σαπούνι απ' τον τόπο σου

Ελαιουργείο - Σαπωνοποιείο Παπουτσάνη - Πλωμάρι Λέσβου

Το 1870 στο πλούσιο από ελαιόδεντρα Ελληνικό Νησί της Λέσβου —συγκεκριμένα στο Πλωμάρι, ο Δημήτρης Παπουτσάνης συγκροτεί το πρώτο ατμοκινούμενο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου, το οποίο όμως δεν εξήγαγε μόνο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας αλλά και αγνό σαπούνι ελαιoλάδου.
Αυτό σήμανε τη γέννηση μιας εταιρείας που μετρά πάνω από 140 χρόνια…

Εργοστάσιο Παπουτσάνη - Πειραιάς 1913Παπουτσάνης - Aromatics - Musk

Το 1913 η παραγωγική μονάδα μεταφέρθηκε στον Πειραιά, όπου η πρώτη γραμμή βιομηχανικής παραγωγής σαπουνιού ξεκίνησε.
Η επέκταση της εταιρείας το 1972 και η ένταξη της στο Χρηματιστήριο Αξιών μέχρι και σήμερα υπήρξαν οι συνισταμένες αφ' ότου μεταφέρθηκαν οι δραστηριότητες της στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Τον Φεβρουάριο του 2001, η συνεχής ανάπτυξη της Παπουτσάνης οδήγησε στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου στην περιοχή της Χαλκίδας καθιστώντας τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής σαπουνιού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή, δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προϊόντα σε εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

"ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ" η Ελληνική Εταιρεία που με τις πρωτοπορίες και τα βραβεία της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να φροντίζει για την ενυδάτωση και περιποίηση στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Από papoutsanis.gr

Vegetal Soap with Olive Oil est. 1870

Φυσικό προϊόν που καθαρίζει απαλά και διατηρεί τα οφέλη του ελαιολάδου για το δέρμα, ενυδατώνει και καταπραϋνει τους ερεθισμούς. Συνεχίζοντας τη παράδοση η εταιρεία παράγει μέχρι σήμερα εξαιρετικά σαπούνια ελαιολάδου ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή κατά την οποία το ελαιόλαδο χρησίμευε στο να εξασφαλίζει υγιές και όμορφο δέρμα

Φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο Το σαπούνι αυτό ταιριάζει για όλες τις χρήσεις - ιδανικό για το μπάνιο, την κουζίνα, το πλύσιμο στο χέρι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ